Știri

ORA PĂMÂNTULUI !  – Eclipsa de bec..Stinge lumina!

  Odata cu stingerea pentru o ora a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esențiale funcționarii si deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by este momentul sa trecem la o schimbare pozitiva si profunda a modului nostru de a relationa cu mediul. Existenta durabila a umanitatii presupune gandirea in alte culori decat griul si negrul caracteristice poluării, transformarea simultana a mentalităților. Schimbarea suntem noi! Fiecare, eu, tu, împreună.

La nivel mondial, in tabloul acțiunilor de conștientizare a problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umana, se remarca o Campanie unica in istorie, care in 2010 a reușit sa atingă cca 1 miliard 300 de milioane de oameni din 128 de tari – Earth Hour.

In România, unele dintre cele mai importante instituții au participat la Campania “Ora Pământului”, urmând exemplul clădirilor emblematice de pe mapamond care au luat parte la strigatul vieții împotriva pericolelor generate de încălzirea globala. Oameni, organizații, companii şi instituții din toate orașele tarii au marcat Ora Pământului, un eveniment care prin gestul simplu de stingere a luminilor trage un important semnal de alarma la adresa efectelor dezvoltării iresponsabile.                       

ora pamantului ames